Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

UPDATE


Nu sitter jag åter igen påväg hem till Stockholm, känns som jag åker pendeltrafik mellan Ulricehamn och Stockholm just nu. Hade det inte varit för mitt otroligt roliga jobb hade jag nog kroppen lagt av för länge sen. Helgen blandades med vänner, en hel del party samt massor utav jobb. Nu blir det kortvecka i Stockholm för på torsdag går flyget vidare mot kickoff i Onsala och sen tillbaka till Stockholm för att sedan åka vidare till Japan & Tokyo på Söndag. Full rulle som vanligt! 

Bloggen går i motvind just nu… Kameran är inlämnad och mitt Iphoto-bibliotek har krashat. Så det går lite sådär med bilderna just nu, haha. Men tror faktiskt att jag skall investera i en mindre och smidigare kompaktkamera som är lite lättare att ha med sig till vardags nu i veckan. Får gräva lite på min hårddisk så länge!

Kram på er och ha en härlig Tisdag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!