Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WEEKEND SNAPSHOTS

 

 

 

I Fredags checkade kusinerna och Elin hos mig. Vi började med Lördagsfrukost på Sirap. Absolut bästa pannkakorna i hela Stockholm. // Svängde förbi Fotografiska för att spana in Inez & Vinoodh som bara visas September ut // Den klassiska samt obligatoriska turistbilden, yeyye!

 

 

Obligatorisk söndagsfrulle, denna gången på Broms. // Yes, sleeping beauty fick matkoma deluxe. Blev så trött att jag var tvungen att vila lite på NK’s inredningsavdelning. Haha. // Efter lunch på Prinsen försökte vi fånga en dagens på bild. Gick sådär.

 

Favoriter från NK: Hängslebyxor från Citizen of humanity, puderrosa stol med guldben & Klackar från Acne.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!