Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

THURSDAY MIND

 

Torsdag och snart helg igen, vad händer med tiden egentligen? Veckorna bara flyger iväg! Denna veckan har jag iallafall längtat något oerhört efter mina bästa vänner, långdistans suger ibland. Har även hunnit sukta efter blårandigt från Commes des Garcon, slippers från Massimo Dutti, Midi-skirt från Filippa K och poster från Fotografiska (Esther Haase).

Efter att ha käkat middag med Hanna & Carro i förra veckan och hört om Hannas blog-challange hon utmanade sig själv i blev jag minst sagt också triggad. För att inte ta alltför mycket vatten under vingarna skall jag försöka mäkta med att blogga minst två gånger per dag, så räkna med mycket uppdatering här framöver! Har även ordnat en ny kategori här ovanför – Interior. Så där kommer all inredning framöver samlas. Kul va?

Så till den klassiska frågan, vad vill ni läsa om? Hjälp mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!