Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SATURDAY

 

Lördag och jag är lika trött som jag ser ut. Började dagen med en sjukt jobbigt pass på gymmet, följt av en 1,5 mils lång tur runt Stockholm hack i hälarna på mammsen. Tanken var att vi skulle ner till Fotografiska och checka in sista dagen på Nick Brandt’s utställning, men vi vände lika snabbt när vi såg kön. Så istället vi drog en sväng runt söder, lunchade och jag fick lite prylar inhandlade till lägenheten. Igår ringde även Artilleriet i Göteborg och berättade att min soffa har kommit, äntligen! Ännu en pusselbit snart på plats. Invigde även min nya kjol från Filippa K tillsammans med randigt från Weekday och cashmere från Zadig & Voltaire.

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!