Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FLOWER SHOPPING

 

Något jag börjat lägga betydligt mer energi o en extra slant på är färska blommor! Igår efter en helg i Ulricehamn fick jag lite feeling och tyckte lägenheten behövde grönas upp lite, så jag tog min cykel och trampade ner på Sveavägen till världens mysigaste lilla blomsterbutik. Klongen och småvaserna behövde fyllas så det blev en hel hög med höstiga snittblommor, hur fin är inte den arga taggblomman på sista bilden? Sen kunde jag givetvis inte motstå varken trädet eller de andra små roliga krukblommorna.

Nästa inköp är en megakaktus! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!