Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WEEKEND SNAPSHOTS

 Flög hem till Ulricehamn i Torsdags. Alltid lika fint att flyga in över Göteborg / Fredags-AW med dessa babes / Hittat höstens DRÖMJACKA. 

Lördagslunch med mina bästisar / Traskade milen med Josepha & lilla Ellie / Söndagsbukett från Bunches i Götet.


Söndag och sista dagen på veckan, underbart! Ihelgen tog jag flyget hem (igen) för lite jobb på hemmaplan samt en massa tid med mina älskade vänner. Händelserik fast lugn helg med middagar, nykter utgång och kvalitétstid – väldigt välbehövligt. Nu en sista natt med syskonmys och imorgon är jag tillbaka i Stockholm igen, LÄNGTAR.

Ps. Sitter någon inne på denna pangjackan eller vet vart jag kan hitta den i strl 34. Mejla mig på linn.eklund@bolon.com. Isåfall bästa du, TACK!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!