Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FASHION WEEK DAY 1

 

Startskottet har gått! Fashion week Stockholm är i rullning. Igår sprang vi mellan visningarna, svettades ikapp med alla bloggare och tävlade om vem som kunde knäppa av flest foton. Det är i sin vanliga ordning med andra ord, helt galet men så jäkla kul. Vi hann med Ida Sjöstedt, Stylein, Minimarket, Whyred, Morris, J.Lindeberg och Björn Borg. Sedan avslutades kvällen med en korv på 7 eleven innan lite dans och öl på Publicó.

Favoriter? Stylein för att de äntligen kommit ikapp sig själva, väldigt många fina plagg. Björn Borg tar hem segern för bästa visning/upplevelse med hästlängder – ni som sett den på instagram förstår vad jag snackar om. 

Mer om det senare! Nu jobb innan fashion week dag 2 drar igång. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!