Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FIRST DIY PROJECT

 

Okej, jag har blivit inredningsgalen. Lovar att jag skall försöka öka modehetsgraden lite mer från och med nu, haha. MEN, jag har lyckats göra mitt första DIY-projekt. Jag budade hem denna ljuvliga byrå på Lauritz förra veckan, blev helt fast i gulddetaljerna och den svart/gröna marmorn. 

 

 

Så igår fick jag den hembudad och högg tag i målarpenseln direkt! Snacka om världens bästa terapi.  

 

 

…Och imorse när jag vaknade: Voila! Jag trodde jag skulle behöva måla ett lager till men redan efter ett lager var den grym, lite sprucken i färgen och precis så som jag ville ha den. Jag blev så exalterad att jag knappt hann få på mig glasögonen, så i bara pyjamasen lyckades jag pilla bort all maskeringstejp och lyfta ut den i hallen och på med marmorskivan. 

 

 

… Och titta så otroligt bra den blev! Måste faktiskt ge mig själv en klapp på axeln, den blev verkligen så så fin. Hur ljuvlig är inte bara färgen?

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Hej,

  Vad heter den fina färgen?

  Hälsningar,
  Malin

  Malin 2016-10-31 09:56:18
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind