Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SUNDAY MORNING

 

PHUUU säger jag bara! Nog att livet är en fest, men fasen så stressigt också. Senaste veckan har gått i 180 vill jag lova, men nu ÄNTLIGEN är jag på Stockholmsbo på obestämd tid. Kan ni föreställa er den lyckan för en tjej som yrt runt sedan hon var 16 år? Hur som helst, mer om det senare. Idag snurrar bland annat porslin från Maiolica Spruzzi tillsammans med spegel från Gubi, jacka från Zara och stickat från Dagmar i huvudet. De sistnämnda skall nog klämmas lite på i veckan – kan nog bli ballt med kappan/koftan över min skinnrock.

Nu? Sömn. Imorgon vankas konfirmation i Stockholms skärgård. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!