Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FRIDAY DAYDREAMING

 

Fredag igen! Jösses, tiden bara flyger iväg. Nästa Fredag går flytten till Stockholm, gissa vem som är laddad?

Dilemma – lite färre kvadratmeter betyder en hel del färre prylar och framförallt kläder. Så denna hösten har jag gått in i en deal med mig själv – bara hållbarighet och klassiskt. Hellre färre saker med mer kvalité och tidlöshet, än ett helt upphav att trendiga med sämre kvalité. Låter så otroligt moget och klokt val va? Men tusan så svårt. 

Så jag är laddad till tusen, mycket av garderoben här hemma har rykt – men massor är kvar från Parisgarderoben, så håll i er. Mer kommer komma upp på bloppisen! 

Iallafall, som sagt så handlar denna hösten om minimalisk och klassiskt. Nästa inköp blir en maskulin kappa, denna från Filippa K herr skall nosas lite på nästa vecka. Samt ett par nya vans & ray ban, då mina fått tugga mycket dansgolv och party denna sommaren… Haha. Sist men inte minst, som även är på allas läppar denna hösten: Chloés faye bag

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!