Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

AFTER-BEACH TYLÖSAND

 

Hörrni, jag lever! Det har ekat tomt här ihelgen för jag har haft fullt upp med att sjunga ikapp med alla de andra 2500 personerna på after-beachen i Tylösand, jösses vilket skoj galej. Jag brukar inte dela med mig av så mycket partybilder men denna helgen förtjänar tusan det.

I onsdags efter jobbet åkte jag & Elin lite spontant ner till Torekov följt av en utgång i Båstad på Pepe’s, upp på morgonen och fånga flyget till Gotland för lite jobb och krama på mamma. Hem igen fredag och raka vägen till Halmstad för en helg med det här helt skogstokiga gänget! Jag har blivit inkyld, dansat i hotelltofflor och druckit bumbibjörnsshots. Det har minst sagt varit en utav de bästa helgerna på hela sommaren! Nu tillbaka till jobb en vecka innan min första och enda semestervecka tar vid.  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!