Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

CONFESSION TIME

 

Hej alla ni…

Jag vet inte riktigt vart jag skall börja… Under en lång tid nu har jag varit ganska lost, i mig själv, i allt jag gjort och inte gjort. Gör jag rätt? Eller helt fel? Tillslut stod jag i valet att lämna staden jag trivs så bra i för något jag inte ens vet vad, samtidigt som jag tampades i slutskedet med tentor och andra projekt. Den bristande punkten var skolan, jag var helt enkelt inte nöjd. Jag började söka andra skolor och leta lägenheter i Lund samtidigt som jag slogs med tanken om jag ens skulle sluta.

Men för några få veckor sedan slog en blixt ner, jag bestämde mig för att hoppa av. I samma veva slog ännu en blixt ned, jag fick ett otroligt roligt jobberbjudande i Stockholm (!) av alla städer. Så där var det klart, från och med i mitten av Augusti blir jag 08:a och det känns för jäkla bra om jag skall vara ärlig. Jag älskar verkligen Paris, men staden kommer inte försvinna.

Det var ingen megabomb kanske, men tillräckligt för att sätta bloggen i andra hand. Nu är jag däremot tillbaka, med sjukt mycket energi och uppdatering. Har hunnit med en hel hög med roliga saker sen vi hördes sist.

Så, då kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!