Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

AU REVOIR PARIS

 

Besökte mitt fina Paris en sväng i veckan. En lägenhet skulle packas ihop och lite jobb stod på agendan!

 

 

Älskar min nya singoallaklänning jag fyndade i Italien förra veckan!

 

 

Sprang in på Céline’s rea, fingrarna kliade innan jag ens hunnit upp för trappan. 50% och alla de 167st jag fastnade för fanns inte min storlek, vad är oddsen? Ingen Céline-lycka denna gång tyvärr.

 

 

Sen var det dags att säga hejdå till min älskade lilla lägenhet, efter en liten tår och en besiktning senare vred jag om låset och tågade iväg mot nya äventyr.

 

 

…. Jag hann inte långt då första äventyrsstoppet blev L’avenue! Håll i er nu, Paris bjöd på 42 grader (!) i SKUGGAN! Förstår ni hur varmt det är? Personalen delade till och med ut knyten med is man kunde stoppa in under kläderna för att hålla ner svettnivån. Hur som helst, Paris bästa lunch! Thaivårrullar, krabbsallad och röda bär till efterrätt – så förbaskat gott. Nu är jag hemma igen och Sverige är inte dåligt det heller, hela 28 grader idag! Bra start Juli!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!