Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

LAST DAYS OF SCHOOL

 

Nu börjar denna terminen lida mot sitt slut och det märks både i huvud oc blogg. En huvudvärk som aldrig släpper och en blogg som ekar tom… En tenta skall in imorgon, fredag är det en i ekonomi, sen direkt till flygplatsen för summerburst, tillbaka på Måndag för tenta på Onsdag och sen direkt hem för SOMMARLOV. Kommer bli intensiva dagar! 

 

Hur som helst, idag tog jag och Dasha en liten paus och tog oss upp i Triumphbågen. Så fantastisk utsikt! Tips om ni är i Paris. Nu ska vi dyka ner igen bland bokföring och siffror, fy för ekonomi. Outfit kommer upp lite senare! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!