Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WEDENSDAY 6/5

Photo: Evelina S.

Dags för en liten lägesuppdatering – Först och främst, förlåt för kass uppdatering! Det har hänt mycket den senaste månaden. Utan att gå för djupt in i detaljer så har det varit en lite kluven tid gällande beslut om framtiden, skola, sommaren, resor osv… Men nu är jag tillbaka och förhoppningsvis fylld med ny energi efter en otroligt bra helg.

Så, annars då? Jodå, nu när stressen börjar lägga sig är läget bra! Maj månad är här och vi närmar oss slutet på terminen vilket betyder mycket plugg och moment att bocka av. En Osloresa är bokad nästa vecka för att hälsa på en vän (och fira 17e mai!), summerburst i Göteborg med mina tjejer och sen suga in det sista av Paris innan det är dags att åka hem för sommaren igen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!