Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FASHION SHOW – FITTING

 

 

 

Om en vecka på Måndag ska vi förstaårseleverna på Marangoni tillsammans med businesskolan HEC hosta en modevisning. I torsdags innan jag lämnade för Sverige hade vi fitting med modellerna, så jag passade på att knäppa lite bilder åt er. Kläderna kommer från olika examensarbeten från Marangonis examinerade designelever. Så balla skapelser! Mina favoriter är klackarna med stickning och den mintgröna/blå skapelsen med orangea detaljer på 6e bilden.

Next monday, the first year students at Marangoni together with HEC business school will together host a fashion show. I captured these pictures for you during the fitting last Thursday before I took off to Sweden. The amazing clothes are exam lines from past design students, I love the knitted heels and the creature on picture nr.6!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!