Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

HAIR TALK

 

Okej, de som känner mig vet att jag har världens tjockaste burr (som ronja rövardotter, no kidding) och gör allt för att inte ha det. Men efter att surfat runt på lite hårbloggar imorse och fått tonvis med inspiration sprang jag i ren panik in på Sephora och bad dem kitta upp mig med både schampo och hårprodukter. Ut kom jag med ett set från AVEDA! Givetvis hopp in i duschen direkt och testa (nyfiken som jag är), och WOW! 1. Det doftar gudomligt och 2. mitt hår har fått en helt ny kvalite. Tog mig till och med vatten över huvudet och fönade håret efteråt, wow igen! En helt ny värld har öppnat sig. Hejdå plattången! Nu ska jag bara öva in mina föningskills så det inte behöver ta 3år (1,5 timme) varje gång. 

New hair products from AVEDA! Courious as I am, I jumped straight into shower and WOW! Best I tried in a very very long time.  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind