Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

WELCOME

 

Hejdå gamla bloggen och HEJ devote! För ett tag sedan trillade ett väldigt kul mejl in i inkorgen och nu några veckor senare är vi här, på ny portal med ett nytt härligt gäng! Jag är så peppad (som vanligt) och skall fortsätta försöka göra min grej här!

 

För er nya som kanske trillar in här kör jag en liten snabb presentation. Vem är Linn Eklund? Jag är student och pluggar mode på en italiensk skola vid namn Istituto Marangoni i den fantastiska staden Paris. Min vardag handlar om att njuta och uppskatta dagarna till 100%. Jag fyller dem med vänner, inspiration, (en hel del plugg), äventyr på Paris gator, mode och annat smått och gott. Så det är väl i stora drag vad ni kommer få läsa om här! Följ mig på instagram HÄR eller under namnet @linneklund. Hoppas ni gillar det. Kram

Bye old blog and HELLO devote! Time for a new era and new challenges. I’m so excited (as always). So WELCOME to this new blog, I hope you’ll like it.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!