Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

INTERIOR TIPS

 

I fredags när vi var på Missonilanseringen passade jag på som jag sa att springa runt i lite andra montrar och suga åt mig inspiration. En sak jag verkligen fastnade för var dessa små lampor och speciellt deras sladdar, hur fint var det inte att vira tyg runt dem!? Något jag definitivt skall testa hemma.

This friday during the Missoni launch I strolled around in the other show cases and found these beautiful lamps and especially their cables. How nice wasn’t the wired fabric? So easy to do by yourself. I will definitely copy-paste this.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!