Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SUNDAYS

 

Ahhh jag får dille på blogger.com, ALLTID när jag lägger upp bilder lägger de på ett eget filter så både färger och ljus försvinner. Till exempel gårdagens outfit förlorade halva sin charm när de la på ett grått täcke över bilderna, blir så trött.

Idag är det söndag, min favoritdag. Mamma lämnade kvar en hel hög med en härlig mix av tidningar som skall plöjas igenom tillsammans med en hel hög av plugg. Pust… Betade även av en timme body pump imorse följt av en lunch med Dasha. Hoppas ni har en lika skön dag hemma i snön!

Sunday – my favourite part of the week. Mom left a bunch of magazines when she left to Sweden, perfect sunday reading! What else this sunny day? Body pump, lunch with dasha (as always on sundays) and study study study.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!