Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

MISSONI BY BOLON

 

Igår var jag med mamma och moster på deras nya lansering, för tredje året i rad, av samarbetet med Missoni. Vilken fantastisk monter de hade! Och vem som är ännu mer fantastisk? Den lilla kvinnan bakom varumärket, Rosita Missoni. Medan intervjuerna pågick sprang jag och kikade i de andra montrarna, suktade efter macarons från Ladurée och lät kameran gå varm. Jag är så stolt över min mamma och moster som sitter där, skrattar och samarbetar, med en utav världens främsta modeikoner. Jag kan inget annat än att ta av mig hatten och applådera. Otroliga förebilder!

Yesterday was I with mom and aunt at their launch of the collaboration (for the third year in a row) with Missoni. Beautiful monter! And Rosita Missoni, what a lovley little lady. Hats off and hands up for my amazing family who’re sitting there, hand in hand, with one of the worlds most influential fashion icon. I admire them.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Emma Fridsell
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson