Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

MISSONI BY BOLON

 

Igår var jag med mamma och moster på deras nya lansering, för tredje året i rad, av samarbetet med Missoni. Vilken fantastisk monter de hade! Och vem som är ännu mer fantastisk? Den lilla kvinnan bakom varumärket, Rosita Missoni. Medan intervjuerna pågick sprang jag och kikade i de andra montrarna, suktade efter macarons från Ladurée och lät kameran gå varm. Jag är så stolt över min mamma och moster som sitter där, skrattar och samarbetar, med en utav världens främsta modeikoner. Jag kan inget annat än att ta av mig hatten och applådera. Otroliga förebilder!

Yesterday was I with mom and aunt at their launch of the collaboration (for the third year in a row) with Missoni. Beautiful monter! And Rosita Missoni, what a lovley little lady. Hats off and hands up for my amazing family who’re sitting there, hand in hand, with one of the worlds most influential fashion icon. I admire them.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!