Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

STREETSTYLE

 

Stötte nyss på dessa balla brudarna på gatan påväg till skolan. Båda inköpare på La Fayette för designeravdelningarna! Älskar Sandys (t.v.) kvinnliga look, speciellt Acneskorna och den perfekta kappan. Nadia (t.h.) hade så jäkla schysst materialmix, och hur fantastisk är inte kjolen?

Just bumped into these two girls on the street, buyers for Lafayette’s designer departments. How perfect aren’t Sandy’s (left) Acne shoes and the coat? Nadia (right), her fabric mix is just beyond cool. Just look at the skirt!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!