Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

TUESDAY MIND

 

Mycket i huvudet nu. Mamma checkar in idag (vad jag längtat!), moster imorgon vilket innebär fullt schema med dem hela veckan, massor med plugg och en inlämning om 1,5 vecka. Men hur som helst, mellan detta har det fastnat lite extra pärlor på näthinnan: De perfekta loose fit jeansen, den magnifika klänningen från Hunky Dory, Chanelespandrilles i brunt (!) eller jeans och sist men inte minst… vår familjsemester över påsk till Asien. Längtar så!

On my mind this busy Tuesday: The perfect loose-fit jeans, the magnificent dress from Hunky Dory ss15, new Chanel Espandrilles in either brown (!) or jeans and at last… Our family vacation over the easter holiday to Asia.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!