Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

FRIDAY NIGHT

 

Klänning Stella McCartney | Väska Chanel

Dress Stella McCartney | Bag Chanel

 

Ikväll har vi varit på KONG och ätit, enligt ny tradition skall vi gå till guldkorn i Paris första fredagen i varje månad (denna gången blev det lite försenat eftersom vi fortfarande var på jullov i början av Januari), himla trevlig tradition om ni frågar mig. Denna gången prickade vi rätt, så cool restaurang! Ligger på 5e våningen i en stor glaskupol med fantastisk vy över Seine. Asiatisk mat och inredning av Philippe Starck. Kika in imorgon så kommer lite fler bilder!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!