Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

SUNDAY

 

Jag som aldrig blir sjuk har givetvis åkt på en riktig dunderomgång den här gången, feber och dunderförkyld.. Så idag har det söndagspysslats lite. Igår var vi en sväng på Ikea (mitt lilla Sverigehjärta slog dubbelvolter så fort jag såg den blågula skylten) och bunkrade upp med lite nödvändigheter. Bland annat dessa ljuuuvliga bollar hittade jag i pakethörnan, hur fina är de inte då? Jag älskar dem! Förändrade hela känslan i sovrummet. Stort tips!

Just LOVE my new bedroom balls from Ikea!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!