Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Partybrunch á la Eklund

linn-eklund-blogg-brunch-wolt

 

Helt glömt av att visa er bilder från min hattbrunch jag ställde till med förra helgen! Ja men jesus vilket partaj det blev! Bjöd in ett härligt gäng på ca 25pers som fick hugga in i allt från en Bellinibar till en smaskig buffé som jag beställde via Wolt-appen. Så jäkla smidigt. Jag funderade länge på hur jag skulle lägga upp maten, om det skulle bli en riktigt sockerbomb i form av kakor och bakelser eller en mer ”frukostaktig” brunch, men så slutade det med Sushi & Edamame från Sushi yama (alltså fy tusan så gott – TIPS!) och quesadillas + nachos från La Neta. Beställde ca 30min innan gästerna skulle komma och 2 minuter innan första gästen klev över tröskeln kom en Woltkille med fyra kassar som vi bara ställde upp på bordet och vips så var brunchen redo! Hur skönt? Helgrymt om ni skall ha middag hemma eller tillställning och inte orkar laga mat i flera dagar i förväg. Bellinibaren gjorde också succé, hade ordnat alla ingridienser i steg så gästerna fick blanda sin egna variant av Bellini. Så kul & uppskattat!!

Efter vi hamnat i en ordentlig matkoma, dansat så vi nästan trillade ner till grannen och skrikit ikapp till svenska klassiker begav vi oss vidare till musikaliska och avslutade med ännu mera dans. Totalt ÄLSKAR heldagsfester, mer sådana i sommar!

Ps. Också sugen på mega-dunder-god sushi? Då får du 100:- i Woltcredits om du anger ”LINNEKLUND” i appen!

 

linn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-woltlinn-eklund-blogg-brunch-wolt
I samarbete med Wolt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, vart har du köpt den supersnygga ljusstaken som står på bordet?

    Sandra 2016-06-26 12:56:52
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk