Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Morgon med La La Berlin & Summerburstpepp

linn-eklund-blogg

 

Tidigt imorse hängde jag på Semra till Nosh & Chow för mysfrukost tillsammans med La La Berlin. Ett märke jag inte alls är bekant med, men så fint. Och kvinnan bakom det likaså. Förälskade mig i denna stickade jumpsuiten till vänster, vilket grymt höstplagg. Tänk den, mitt burriga hår, gröna stellaväska och sneakers – klockrent.

För övrigt så har jag kommit in i något slags hetsigt spring-mode nu, känns som jag kan springa i evigheter och faktiskt njuta utav det. Igårkväll brände jag till exempel av 7km och likaså imorse. Så förbaskat härligt! I eftermiddag sticker jag neråt hemtrakterna och imorgon väntar Summerburst (!!) i Gäbägä, så peppad! Ses vi där?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind