Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Livet på Hawaii

 

Jag vet att det har kommit en hel del nya läsare hit sen jag flyttade till Metro och alla har nog inte stenkoll på vad jag är för någon prick egentligen. En liten rolig fakta är att jag älskar surfing, varav min utklädnad här – haha. Inte för att jag är världens surfstjärna, men det är verkligen dunderkul. Hur som helst, jag flyttade till Honolulu efter studenten och levde loppan i drygt sex månader. Hittade denna filmen igår och tänkte att det är hög tid att jag börjar berätta lite mer om mig själv! Startar med en liten introduktionsfilm om hur mina eftermiddagar mestadels såg ut borta i paradiset – det går inte en dag utan att jag saknar det. Mer bilder och info kommer senare ikväll – njuuuut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Åh Hawaii har varit min dröm ända sedan jag såg ”Hawaii five-0”, livet där verkar vara så himla soft och härligt. Att dra dit efter studenten är något jag länge haft planer på att göra så skulle vara så kul om du kunde berätta lite mer om din resa:) T.ex vart du pluggade engelska? Hur ni bodde? Om det var dyrt att leva där? Vilka ställen som är det måste? Osv:)
    Tack för en awesome blogg!! Massa kramar 🙂

    Rebecca 2016-05-14 22:59:14
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind