Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Sofi Fahrman + Essie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Idag lagom till lunchtid promenerade jag som sagt den korta biten upp till St.Eriksplan och restaurang Gro där Sofi tillsammans med Essie bjudit in till en festlig fredagslunch. Och fredagsfeeling blev det. De hade fixat med så ljuvlig dukning & dekoration, bjöd på übergod mat, jag hann catcha upp med både Hanna & Henrietta på vardera sida och samtidigt ta del av Essies nya bröllopskollektion. Henrietta blev så tagen att hon testade direkt på plats. Mitt i allt ringde min tapetkvinna och sa att mina tapeter hade kommit (YES!), så efter två timmar av mysigt sällskap smet jag vidare på nya fredagsäventyr. Så nu sitter jag här med tapeterna i knät och överväger om jag skall köra min livs premiär i tapetsering, vi får se.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind