Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Lazy sunday

H74A1109

 

Idag hände någonting jag aldrig trodde skulle hända någonsin – jag tog på mig ett par vita jeans. Skulle någon frågat mig fram tills två veckor sedan vad för plagg jag aldrig skulle ta på mig hade jag svarat ”vita jeans” på två snabba. Varför vet jag inte riktigt, det har bara aldrig varit riktigt min grej – tills idag. Fortfarande ovant, men jag diggar det! Bar mina från Acne tillsammans i en slapp söndagsklädsel med svart skjorta från Cos, perfekt vit/röd-randig skjorta från en liten italiensk herrbutik, skinnkappa Acne, skor Sandro och clutch Givenchy.

 

H74A1134

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Ida Warg
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind