Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

Lazy sunday

H74A1109

 

Idag hände någonting jag aldrig trodde skulle hända någonsin – jag tog på mig ett par vita jeans. Skulle någon frågat mig fram tills två veckor sedan vad för plagg jag aldrig skulle ta på mig hade jag svarat ”vita jeans” på två snabba. Varför vet jag inte riktigt, det har bara aldrig varit riktigt min grej – tills idag. Fortfarande ovant, men jag diggar det! Bar mina från Acne tillsammans i en slapp söndagsklädsel med svart skjorta från Cos, perfekt vit/röd-randig skjorta från en liten italiensk herrbutik, skinnkappa Acne, skor Sandro och clutch Givenchy.

 

H74A1134

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger