Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

GOLDEN CHAIR

Ni som följer mig på Instagram såg antagligen att jag postade denna guldiga dröm igår. Jag är totalt SÅLD. På jobbet har vi så mycket balla möbler att jag bara vill ta med mig alla hem och trycka in dem i lägenheten, bland annat denna skapelse av Giulio Cappellini

Läget annars? Förutom när jag ligger med fötterna i guldfotöljer är jag ganska risig faktiskt. Åkt på en dunderförkylning som verkar komma lite i vågor. Feber ena timmen, öronvärk nästa, friskhetskänsla den tredje och sen om igen. Lika bra det kommer nu och inte nästa vecka säg. Längtar ihjäl mig efter julveckan nu!  

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  Andrea Brodin
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind