Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

LINN EKLUND

DAY 1

 

07.30 Japansk tid och mitt i natten svensk tid landade vi i Tokyo! 

 

 

Eftersom jag har förmågan att stensomna så fort jag kliver på ett flygplan så sov jag 7 utav den 12 timmars långa flighten och var fit for fight när vi kom fram till hotellet. Mamma och moster gick rätt upp på rummet, jag grabbade tag i första bästa taxi och gav mig ut i denna sjukt fascinerande stad.  

 

 

Passera Céline utan ett besök är omöjligt. Denna gång för att spana in örhängen jag pratade om något inlägg ner, men det visade sig att great minds think alike – slutsålda. Så jag tog mig ett varv och smygfotade allt jag kom över, snacka om inredningsinspo x10.

 

 

Men såklart, lite skoprövning gick inte att ungå. Hittat höstens (eller livets) mest perfekta sammetspumps.

 

 

Eftermiddag och det var dags att åka hem och hämta en liten mamma. Men först klassiskt japanskt afternoon tea i baren!

 

 

… Till det vi är här för: jobb! Fotografering på schemat och denna gång i roddbåtar, mamma plåtade och jag agerade chaufför/roddare. 

 


Sen avslutningsvis strosade vi lite på Tokyo’s bakgator. Hittade de mest perfekta jeansen i jeansvärldens historia, skall visa dem sen. Mer bilder från dagen kommer senare, nu måste jag vidare för mera jobb!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind